FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.33 // 20.8.2019

Kuopiossa on lauantaina kauden kolmas Superpelipäevä

Kuopiossa on lauantaina kauden kolmas Superpelipäevä

Savon Sanomat Areenalla näkee lauantaina kaksi ottelua. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Savon Sanomat Areenalla vietetään lauantaina 24.8. tämän kauden kolmatta Superpelipäevää.

Kuopion Palloseuran molemmat edustusjoukkueet pelaavat omat kotiottelunsa peräkkäin samana päivänä. Naisten Liigan ottelu KuPS - Tikkurilan Palloseura alkaa stadionilla kello 14.00 ja miesten Veikkausliigan ottelu KuPS - Vaasan Palloseura puolestaan kello 17.00.

Naisten joukkue on jo varmistanut oman paikkansa syksyn ylemmässä loppusarjassa ja hakee lauantaina kotivoittoa runkosarjan viimeisestä kotiottelustaan. Miesten joukkue pelaa lauantaina samoin runkosarjan viimeisen kotiottelunsa ja päättää oman runkosarjakautensa lauantaina 31.8. Seinäjoella.


KuPS-VPS Savon Sanomat Areenalla lauantaina 24.8. klo 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia