FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.33 // 20.8.2019

IFK-luotsi Lundberg ei heitä kirvestä kaivoon: "Kaikki vielä omissa käsissä"

IFK-luotsi Lundberg ei heitä kirvestä kaivoon: "Kaikki vielä omissa käsissä"

Lundis ei omiaan juuri silitellyt maanantain ottelun alusta. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamnin kohtaloksi tuli olla ensimmäinen joukkue, joka kärsi tappion VPS:lle kuluvalla Veikkausliigakaudella.

Maanantainen 1-2-tappio Elisa Stadionilla ei kovin korkeaa arvosanaa IFK-luotsi Peter Lundbergilta saanut. Etenkin ottelun alussa VPS vei peliä selvästi.

- Saamme syyttää itseämme, sillä tulimme otteluun aivan väärällä tavalla. Heti avauspotkusta näki, ettemme olleet hereillä. Olimme pehmeitä, reagoimme hitaasti ja hävisimme alussa kaikki kaksinkamppailut, "Lundis" ryöpytti.

- Sitten taistelimme vastamäkeen oikeastaan koko ottelun ja silloin voi käydä miten vain. Pääsimme mukaan ja meillä oli toki paikkamme, mutta alku oli aivan liian huono.

Tappio vaikeutti myös IFK:n asemaa taistelussa kuuden parhaan joukkoon pääsystä. IFK on nyt kahdeksantena ja matkaa edellä oleviin SJK:hon ja FC Lahteen on kolme pistettä kumpaankin.

- Meillä on edelleen kaikki sikäli omissa käsissämme, että kohtaamme vielä sekä SJK:n ja FC Lahden ja meillä on lisäksi parempi maaliero kuin kummallakaan. Nyt ei voi tehdä muuta kuin yrittää voittaa jäljellä olevat ottelut ja katsotaan sitten mihin se riittää, Lundberg kiteytti.


IFK Mariehamn-SJK Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 25.8. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: Nya Åland
Lisää uutisia