FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.33 // 19.8.2019

"Ei tämä ollut tuurivoitto" - Sund ylpeä VPS:n pelaajista

"Ei tämä ollut tuurivoitto" - Sund ylpeä VPS:n pelaajista

VPS:lla oli vihdoin aihetta juhlia. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS otti viimein kauan kaivatun ensimmäisen voittonsa kuluvalla Veikkausliigakaudella, kun IFK Mariehamn kaatui viime hetkien osumalla maanantaina maalein 2-1.

VPS:n päävalmentaja Christian Sundin kentälle lähettämä avauskokoonpano yllätti monet. Valeri Voskonian aloitti maalilla, ja keskikentällä nähtiin todellinen yllätysnimi, kun 18-vuotias VPS J Akatemiaa tällä kaudella edustanut Valtteri Lehtonen nousi suoraan avaukseen. Sund oli todella tyytyväinen Lehtosen ja koko joukkueen peliin varsinkin ensimmäisellä puoliajalla.

- Aina, kun lähdemme pelaamaan, laitan kentälle ne 11, jotka pystyvät suorittamaan. Tänään me näimme nuoren kaverin ensimmäisessä liigapelissään. Valtteri ja Jerry hallitsevat keskikenttää ihan täysin ensimmäisellä jaksolla. Olisimme voineet olla enemmän kuin 1-0 -johdossa ensimmäisen puoliajan jälkeen, Sund kommentoi.

Vierasjoukkue IFK pääsi toisella jaksolla peliin paremmin mukaan, mutta Sundin mukaan VPS ansaitsi voittonsa.

- Toisella puoliajalla Mariehamn tuli paremmin peliin ja he laittoivat painetta meidän päätyymme. He pelasivat ehkä vähän suoraviivaisemmin linjamme taakse. Heillä oli hyviä paikkoja lopussa kanssa.

- Mutta tämä ei ollut tuurivoitto meille. Olemme tehneet paljon töitä, jotta saisimme sen ensimmäisen voiton. Olen todella ylpeä pelaajista. He saivat nyt palkinnon jokapäiväisestä työstään. Nyt pitää ottaa tämä hyvä fiilis mukaan seuraaviin peleihin.


KuPS-VPS Savon Sanomat Areenalla lauantaina 24.8. klo 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

vko.07 // 22.2.2020
Lisää uutisia