FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.32 // 18.8.2019

Sund tyytyväinen VPS-hankintoihin: "Ovat olleet positiivisia yllätyksiä"

Sund tyytyväinen VPS-hankintoihin: "Ovat olleet positiivisia yllätyksiä"

Vepsun pelaajatilanne maanantain alla näyttää hyvältä. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS:n pelaajatilanne on maanantaina IFK Mariehamn -ottelun alla parempi kuin aikoihin ja odotukset uusia vahvistuksia kohtaan ovat myös korkealla.

VPS sai perjantaina viimeisenkin vahvistuksensa riveihinsä, kun jamaikalainen Ricardo Morris saapui Vaasaan. Päävalmentaja Christian Sund on ollut tyytyväinen sekä Morrisiin että aiemmin hankittuun Valeri Voskonianiin. Molemmat ovat joukkueen käytettävissä maanantain ottelussa.

- Voskonian ja Morris ovat olleet positiivisia yllätyksiä. Morrisia olen nähnyt vain vähän, mutta hänestä näkee heti, että hän on jalkapalloilija. Liike, ensimmäinen kosketus ja viimeistely kertovat, että kyseessä on laadukas kaveri, Sund kertoo uusien vahvistusten antamista ensivaikutelmista.

Vaasalaisten kokoonpanossa saatetaan nähdä vielä yksi muukin uusi nimi, sillä VPS J Akatemiassa vahvoja otteita tällä kaudella esittänyt Valtteri Lehtonen on harjoitellut viime viikot edustusjoukkueen kanssa.


VPS-IFK Mariehamn Elisa Stadionilla maanantaina 19.8. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia