FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.32 // 15.8.2019

​Sarjajohtajallakin omat ongelmansa: "Huono merkki viime aikoina"

​Sarjajohtajallakin omat ongelmansa: "Huono merkki viime aikoina"

Kuva: Juha Tamminen

Ilves porskuttaa Veikkausliigan piikkipaikalla, kun runkosarja lähenee päätöstään.

Ilves piti kauden alussa viidessä ensimmäisessä ottelussa maalinsa koskemattomana ja kahdeksan kierroksen jälkeen tamperelaisille oltiin tehty vain yksi maali. Kauden vanhetessa nollapelejä ei ole tullut samaan tahtiin, mutta Ilves on siitä huolimatta puristanut pisteitä tasaiseen tahtiin ja pitää hallussaan Veikkausliigan piikkipaikkaa.

- Alkukauden peli oli sellaista, että jos ei hyökkäys loksahdellut, niin hoidettiin oma pää. Totta kai sitä vieläkin yritetään. Sellainen huono merkki on ollut viime aikoina, että monessa pelissä ollaan päästetty eka maali. Sitä ei tietenkään haluttaisi. Ollaan kuitenkin pystytty itse tekemään maaleja ja meiltä ihan hyvää tasaista tekemistä, analysoi Ilveksen maalitykki Lauri Ala-Myllymäki.

Runkosarjaa on pelaamatta Ilveksen osalta enää neljä kierrosta. Sen jälkeen joukkueet jaetaan Veikkausliigan mestaruus- ja haastajasarjaan.

- Ei ne pelit vielä mielissä kummittele. Joukkueen kanssa ollaan puhuttu, että pitää olla aina seuraavaan peliin valmis. Tässä on tärkeitä pelejä enää jäljellä. Ei me voida niitä loppusarjan pelejä lähteä voittamaan tässä kohtaa, nyt voidaan voittaa vaan KuPS seuraavaksi. Kaikki sen tiedostaa, että tässä päivässä mennään ja tehdään normaalisti hommia, Ala-Myllymäki painottaa.

Ilves-KuPS Tammelan stadionilla perjantaina 16.8. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia