AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 15.8.2019

​HIFK ja kapteeni Patronen jatkosopimukseen - myös uusi työtehtävä kuvioihin

​HIFK ja kapteeni Patronen jatkosopimukseen - myös uusi työtehtävä kuvioihin

Hannu Patronen edustaa HIFK:ta myös ensi kaudella. (Kuva: Juha Tamminen)

Helsingin IFK on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen joukkueen kapteenin Hannu Patrosen kanssa. Talvella HIFK:hon siirtynyt Patronen on ollut todella suuri palanen joukkuetta edusten tähtirintoja 15 kertaa Veikkausliigassa. Hän oli myös vahvasti mukana rikkomassa seuraennätystä.

HJK:sta seuraan täksi kaudeksi siirtynyt konkaritoppari jatkaa mielellään seurassa.

– HIFK on hieno seura ja näen joukkueessa paljon potentiaalia, joten olen erittäin onnellinen saadessani edustaa IFK:ta jatkossakin, ja toivon että pystymme seuraavina vuosina kehittämään joukkuetta ja seuraa entisestään, Patronen sanoo.

– Tulevan kauden joukkueen rakentaminen on nojannut samoihin perusarvoihin kuten kuluvan vuoden joukkueenkin toiminta on perustunut, ja Hannu edustaa erityisen hyvin kaikkia näitä arvoja. Olemme erittäin tyytyväisiä, että saamme nauttia kentällä Hannun johtajuudesta myös tulevalla kaudella, HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström sanoo.

Patronen saa sopimuksen mukana myös uuden työtehtävän Tähtirinnoissa, ja tulee tekemään töitä seuran taustajoukoissa, syyskuusta eteenpäin urheilutoimenkehittäjänä. Kokeneen topparin tehtäviin kuuluu junioreiden pelaajakehityksessä vahvasti mukana oleminen, johon kuuluu erityisesti ns. tehoryhmätoiminta sekä pelaajakehityksen suunnittelua valmennuksen kehitysryhmän jäsenenä. Hänellä tulee olemaan myös vahva rooli yhteistyöseurojen kanssa toimimisessa ja uusien yhteistyömahdollisuuksien kartoittamisessa.

Lönnströmin mukaan muutos tulee näkymään seuran päivittäisessä toiminnassa, ja näkee Hannun uuden työnkuvan vain positiivisena asiana.

– Seuran pitkäjänteisen kehityssuunnitelman uudistukset alkavat tulevina kuukausina näkyä entistä vahvemmin päivittäisessä toiminnassa ja yksi merkittävä positiivinen asia on tietenkin Hannun saaminen mukaan kehitystyöhön.

Uusi työnkuva ei tule vaikuttamaan kapteenin vastuisiin kentällä, mutta lisää niitä sen ulkopuolella, ja tuo hänet jalkapallon ohella seuran sisäiseen työhön mukaan.


FC Inter-HIFK perjantaina 16.8. klo 18.30 Veritas Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

vko.48 // 30.11.2022
vko.48 // 29.11.2022
Lisää uutisia