AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.32 // 14.8.2019

​Torstain ottelun merkitys hyvin SJK-topparin tiedossa: "Supertärkeät pisteet"

​Torstain ottelun merkitys hyvin SJK-topparin tiedossa: "Supertärkeät pisteet"

Joel Mero uskoo SJK:n saavan tulosta, jos puolustuspeli toimii samoin kuin viime pelissä FC Hongan vieraana. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK haastaa torstain ainoassa Veikkausliigan ottelussa IFK Mariehamnin kotikentällään OmaSp Stadionilla.

Viime pelissä FC Honkaa vastaan SJK:lta puuttui muutamia pelaajia, mutta mukaan nostetut pelaajat täyttivät paikkansa erinomaisesti. Puolustuksessa topparikaksikko Ville Tikkanen-Joel Mero hoiti homman mallikkaasti.

- Honkaa vastaan oli ihan hyvä peli, hyvä kokonaisuus ja oikeastaan ainoa mikä jäi siitä pelistä puuttumaan, oli viimeisen kolmanneksen onnistumiset. Siellä vielä vähän paremmat viimeiset syötöt ja viimeistelyt, niin jos muuten pelataan samalla tavalla Maarianhaminaa vastaan, niin ihan varmasti voitto tulee. Mielestäni puolustimme hyvin tiiviinä ja joukkueena, meillä oli hyviä pallohallintajaksoja, etenkin ekalla puoliajalla ja mielestäni se oli kokonaisuutena tosi hyvä esitys. Se on vaikea paikka kuitenkin kohdata Honka vieraissa, Mero arvioi edellistä ottelua.

- Ville Tikkasen kanssa peli sujui hyvin ja on kyllä aina sujunut. Tässä on oltu jo pari vuotta yhdessä täällä ja aika monta liigapeliä ollaan pelattu siinä vierekkäin toppareina. Ja kun tällä kaudella on jäänyt peliaika vähän vähemmälle, niin olemme pelanneet yhdessä Kakkosessa SJK Akatemian mukana, niin se on säilynyt se meidän yhteinen tuntuma. Mun mielestä se on toiminut aina aika hyvin ja se toimi nyt myös Honkaa vastaan hyvin. Joten jos jatketaan Tikin kanssa toppareina, niin siitä lähdetään, että pelataan vähintäänkin yhtä hyvin myös Maarianhaminaa vastaan.

Tulevan ottelun merkitys on hyvin Meron tiedossa. IFK taistelee SJK:n tavoin paikasta yläloppusarjaan.

- Odotan IFK Mariehamn -ottelusta totta kai aika tiukkaa, kun molemmat tappelevat paikasta kuuden joukkoon. Molemmilla on varmasti hirveä motivaatio ja halu voittaa peli. Supertärkeät pisteet. Melkein voisi puhua jopa kuuden pisteen pelistä. Mutta kyllä minä uskon, että jos pelataan samalla tavalla kuin Honkaa vastaan ja vielä vähän tarkempia ollaan viimeisellä kolmanneksella, niin voitto tulee.


SJK-IFK Mariehamn OmaSp Stadionilla torstaina 15.8. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia