AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 10.8.2019

Petteri Forsell esiintyi hurjana kotidebyytissään HJK:ssa: "Tämä oli hyvä alku"

Petteri Forsell esiintyi hurjana kotidebyytissään HJK:ssa: "Tämä oli hyvä alku"

Petteri Forsell loisti HJK:n paidassa lauantain kotidebyytissään FC Lahtea vastaan.

Petteri Forsell palasi Veikkausliigakentille tyylillä.

Huuhkajien pelaajaryhmään kuuluva Petteri Forsell oli HJK:n ykkösnimi lauantain ottelussa FC Lahtea vastaan. Elokuussa joukkueeseen Puolasta siirtynyt Forsell teki maalin ja syötti kaksi, kun HJK voitti FC Lahden 4-0.

Hohdokkaan kotidebyytin Klubissa tililleen saanut Forsell korosti pelin jälkeen, että plakkariin tuli ennen kaikkea tärkeät kolme pistettä, joiden avulla HJK taistelee korkeimmista sijoituksista.

- Meillä on vielä vähän kiinniotettavaa tuossa. Tämä oli kyllä hyvä alku siltä kannalta, että nyt tulin tänne ja tästä on hyvä jatkaa. Vähän pelattiin toisella puoliajalla huonosti pallon kanssa, itseni mukaan lukien. Luulen, että jos saamme sen vielä kuntoon, niin meitä on vaikea pysäyttää, Forsell selitti.

Yhteistyö muiden hyökkäyspään pelaajien kanssa vaikutti lauantaina toimivan moitteettomasti. Forsell syötti Riku Riskin toisen maalin, joka oli huima. Forsellin korkea keskitys tuli Riskille, joka pommitti pallon etuylänurkkaan vasemmalla jalallaan. Forsell syötti taidokkaasti ulkosyrjällään myös Evans Mensah'n toisen jakson alussa viimeistelemän 4-0-osuman.

- Suurin osa pelaajista tietää millainen pelaaja minä olen ja minä tiedän millaisia pelaajia he ovat, niin ei siinä ole kuin sellaista hienosäätöä, niin tulee hyvä, enkä usko että siinä kauaa menee. Tänään se näytti siltä, ettei siihen mene yhtään (aikaa), mutta toivotaan, että tulee vielä parempi.


KPV-HJK Kokkolan Keskuskentällä sunnuntaina 18.8. klo 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia