FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.31 // 9.8.2019

"Kiva palata Tapiolaan lauantaina" – Mosalla hyvät muistot Hongasta

"Kiva palata Tapiolaan lauantaina" – Mosalla hyvät muistot Hongasta

Mosa palaa tuttuun ympäristöön lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Lauantaiksi tiukkaan kamppailuun Tapiolan Urheilupuistoon matkaavassa SJK:ssa pelaa useita pelaajia, joilla on taustaa FC Hongasta.

Yksi heistä on Moshtagh Yaghoubi, joka on ollut muutamasta viime ottelusta sivussa pikku loukkaantumisen vuoksi.

- Kiva palata Tapiolaan lauantaina. Sieltä kaikki itselläni lähti aikoinaan. Viime vuonna olin siellä HJK:n kanssa pelaamassa ja se oli ensimmäinen kerta, kun pelasin siellä Honkaa vastaan. Siten tämä on nyt toinen kerta, kun palaan Tapiolaan. Sinne on kiva palata.

- Sieltä on paljon hyviä muistoja ja olin siellä joka päivä kolmen vuoden aikana, joskus kaksikin kertaa päivässä. Se oli joskus minun toinen kotini, muistelee Yaghoubi.

SJK:n edellisestä ottelusta on aikaa kaksi viikkoa ja pikkutauko on tullut "Mosalle" erinomaiseen paikkaan.

- Sekin on erittäin mukavaa, että olen päässyt taas joukkueen mukaan harjoittelemaan tauon aikana. Aluksi olin vähemmän joukkueen mukana, mutta tällä viikolla olen ollut jo ihan kokonaan. Ja se on todellakin mukavaa. Olin Tiituksen (Lehtinen, SJK:n fysio) kanssa kolme viikkoa tuolla salilla puurtamassa ja se oli aika paha. Ei ole kyllä minun paikkani se, naurahtaa Yaghoubi.

- Mutta todella kiva olla nyt takaisin ja minulla on muutenkin todella hyvä fiilis nyt lähteä Honkaa vastaan pelaamaan. Tässä on ollut nyt itsellä useampi viikko peleistä taukoa, joten hyvillä mielin lähdetään.

Yaghoubi ei päässyt loukkaantumisen vuoksi kentälle, kun SJK kohtasi KPV:n vierasottelussa heinäkuussa. Ottelussa ratkesi Pohjanmaan PowerPark Liigan voitto ja SJK pääsi nostelemaan heti pelin jälkeen kentällä pokaalia.

Mosa nappasi pokaalin vielä itselleen sen jälkeen ja kävi juhlimassa paikalle matkanneiden kannattajien luona muiden jo poistuttua kentältä.

- Olin siellä mukana henkisesti tsemppaamassa pelaajia katsomosta käsin ja oli tosi kiva käydä vielä juhlimassa kannattajien kanssa. En uskaltanut pelaajien kanssa tulla kentälle siviilit päällä, niin ajattelin käydä vielä lopussa moikkaamassa kannattajia. Se oli kyllä todella hauskaa, kertoo Mosa.


FC Honka-SJK Tapiolan Urheilupuistossa lauantaina 10.8. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia