AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 3.8.2019

VPS valmiina Honka-otteluun - "Taas on ollut hyvä viikko"

VPS valmiina Honka-otteluun - "Taas on ollut hyvä viikko"

"Chrisu" uskoo harjoiteltujen asioiden näkyvän pelissä lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS metsästää edelleen kauden avausvoittoaan. Elisa Stadionilla pelataan lauantaina isoista pisteistä. VPS taistelee sarjapaikastaan ja vieraaksi saapuva FC Honka pyrkii nousemaan takaisin mestaruuskamppailuun.

Vepsulla on jälleen takanaan yksi hyvä harjoitusviikko. VPS on pelannut viisi peräkkäistä lauantaipeliä, joten joukkueelle on muodostunut hyvä rytmi harjoittelemiseen ja pelaamiseen.

Christian Sund on toiminut VPS:n päävalmentajana kolmessa ottelussa. Otteluissa on näkynyt Sundin toivomia muutoksia, mutta tehtävää riittää vielä.

- Taas on ollut hyvä viikko. Olemme tällä viikolla käyneet läpi asioita, joita pitää parantaa hyökkäys- ja puolustussuunnassa. Otteluissa on ollut jaksoja, joissa olemme pystyneet puolustamaan ylempänä. Se on mielestäni toiminut hyvin, mutta ei vielä kokonaisen pelin aikana. Siinä pitäisi pystyä vielä kehittymään.

Huomiota on kiinnitetty yhtä lailla myös hyökkäyspelaamiseen.

- Haluan myös nähdä enemmän aktiivisuutta, kun meillä on pallo. Pallollisen pitäisi saada enemmän vaihtoehtoja päätöksentekoon. Uskon kuitenkin, että siinäkin tulee näkymään parannusta viikonloppuna, Sund kertoo.


VPS-FC Honka Elisa Stadionilla lauantaina 3.8. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia