AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 3.8.2019

​Sund antoi tunnustusta Hongalle: "Ansaittu voitto"

​Sund antoi tunnustusta Hongalle: "Ansaittu voitto"

Christian Sund piti FC Hongan voittoa VPS:sta ansaittuna. (Kuva: Juha Tamminen)

Christian Sundin valmentama VPS joutui toteamaan FC Hongan paremmaksi lauantaina. Espoolaiset veivät ottelun nimiinsä 3-2.

VPS:n päävalmentaja Christian Sund antoi tunnustusta vastustajalle ottelun jälkeen. Sundin mukaan maalivahti Martin Kompalla piti VPS:n mukana pelissä ottelun alussa.

- Onnittelut Hongalle kolmesta pisteestä. Meillä oli vaikea vastustaja tänään. Honka pääsi liian helposti hyödyntämään ylivoimat laidoilla ja emme pystyneet vastaamaan siihen tänään. Totta kai olimme pelissä hyvin mukana ja menimme johtoon. Pelin alussa olisimme voineet olla 0-2 -tappiolla, mutta Martin pystyi torjumaan ne pallot, Sund kommentoi.

VPS-luotsi kehui jälleen pelaajiensa asennetta ja työmoraalia. VPS taisteli ottelussa jälleen loppuun saakka.

- Ansaittu voitto Hongalle, mutta olen tyytyväinen siihen, miten menimme peliin. Emme pelkää mitään ja yritämme oikeasti toteuttaa pelisuunnitelmaamme. Se vaatii aika paljon pelaajilta. Jätkät ovat nyt väsyneitä ja mielestäni he tekivät kaikkensa tänään. Loimme vähän parempia maalipaikkoja vielä 1-1 -tilanteessa, ja hyvänä päivänä pallo olisi voinut pomppia meille ja olisimme voineet saada kolme pistettä. Mutta Honka kyllä ansaitsi voittonsa tänään, Sund kertoi.

"Vepsu" joutui lähtemään otteluun todella pienellä rosterilla. Penkillä oli kolme pelaajaa, joista Sundin mukaan vain yksi oli pelikuntoinen.

- Minulla oli yksi vaihtopelaaja, joka oli pelikuntoinen. Kaksi muuta oli loukkaantuneena. Sen takia tein vain yhden vaihdon. En halua selitellä, että hävisimme sen takia, mutta tällaisessa kelissa ja tällaista vastustajaa vastaan se vaikuttaa, Sund totesi.


RoPS-VPS Rovaniemen Keskuskentällä sunnuntaina 11.8. klo 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia