AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 27.7.2019

VPS-luotsi Sund luottavaisena: "Meillä on ajatus siitä mistä ne maalit tehdään"

VPS-luotsi Sund luottavaisena: "Meillä on ajatus siitä mistä ne maalit tehdään"

Christian Sund näkee hyviä merkkejä Vepsun pelissä. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaasan Palloseuran Veikkausliigakausi jatkuu taas lauantaina, kun Raita matkustaa Helsinkiin HJK:n vieraaksi.

Viidentenä sarjataulukossa oleva HJK on keskellä europelikiireitä, kun taas VPS on saanut valmistautua HJK-otteluun rauhassa. Vaasalaisjoukkueella on vahva usko mahdollisuuksiinsa.

VPS pelasi viime lauantaina vahvan ottelun Hietalahdessa FC Lahtea vastaan, mutta joukkue joutui hallinnastaan huolimatta tyytymään tasapelipisteeseen, ja kauden avausvoitto jäi vielä odottamaan itseään. Christian Sundin miehistö on päässyt tällä viikolla nauttimaan helteestä ja kovatempoisista harjoituksista.

- Meillä on ollut hyvä treeniviikko taas, olemme menneet aika kovaa alkuviikolla. Olemme keskittyneet tällä viikolla puolustuspelin tiiviyteen, jotta pystymme laittamaan prässimme ylemmäs. Tämä viikko on näyttänyt, että pelipaikoista on kilpailua, ja se on hyvä merkki. Treenikentällä joutuu tekemään kaikkensa, jotta pääsee viikonloppuna pelaamaan.

Sund näkee selkeitä parannuskohteita VPS:n pelaamisessa, vaikka suunta on hänen mukaansa oikea.

- Pallollisessa pelissä temmon pitäisi parantua. Se oli hyvää Lahtea vastaan, mutta pystymme kehittämään sitä vielä lisää. Meillä on ajatus siitä, missä ne maalit tehdään. Kun on se mahdollisuus, niin katsomme missä olemme ja pyrimme pääsemään maalintekopaikoille, Sund kommentoi.


HJK-VPS Telia 5G Areenalla lauantaina 27.7. kello 17. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia