AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 26.7.2019

Eremenko odottaa omiltaan vielä enemmän: "Pelin tasoa pitää parantaa"

Eremenko odottaa omiltaan vielä enemmän: "Pelin tasoa pitää parantaa"

"Jere" ottaa ottelun kerrallaan. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK saa perjantaina vieraakseen FC Lahden ja lähtee tavoittelemaan sarjapisteitä ja kolmatta voittoa putkeen.

Viime viikonloppuna SJK otti nimiinsä Pohjanmaan herruuden voittamalla Kokkolassa KPV:n 2-1-luvuin. Voiton myötä SJK sai jälleen haltuunsa vuodeksi Pohjanmaan Power Park Liigan pokaalin, jota se on pitänyt kaudesta 2014 lähtien.

- Vaikka voitimme KPV:n viime ottelussa, pitää meidän nyt parantaa pelin tasoa siihen verrattuna, sanoo SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko.

- Ymmärrämme toki kaikki, että edellinen ottelu oli monella tavalla hieman erilainen, sillä meillä vaihtui melkein puolet avauksesta edelliseen otteluun verrattuna. Mutta emme olleet kentällä tarpeeksi organisoituja ja muoto ei pysynyt kasassa. Teimme paljon virheitä. Puoliajan loppua kohden aloimme päästä mukaan ja toisella puoliajalla olimme ottelussa kontrollissa. En silti ole siihenkään täysin tyytyväinen.

SJK saa FC Lahtea vastaan jalkeille tutumman oloisen kokoonpanon, minkä päävalmentaja uskoo vaikuttavan.

- Voittaaksemme perjantaina meidän täytyy parantaa tekemisen tasoa ja terävöittää sijoittumistamme kentällä. Saamme myös pelaajia tähän otteluun taas takaisin, mikä helpottaa osaltaan, Eremenko sanoo.

Runkosarjassa alkaa olla ratkaisujen aika ja tämä tiedostetaan hyvin myös Seinäjoella.

- Nyt kun sarjassa alkaa taulukon osalta kaikilla olemaan suurin piirtein sama määrä pelejä, alkaa selkenemään myös kuva, missä olemme tällä hetkellä. Kaikki tietävät sarjatilanteen, mutta me keskitymme kuitenkin vain peli kerrallaan ja meidän tavoite on koko ajan ollut olla kuuden parhaan joukossa runkosarjan jälkeen, toteaa Eremenko sarjatilanteesta.


SJK-FC Lahti OmaSP Stadionilla perjantaina 26.7. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia