FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.29 // 23.7.2019

Laituri palasi Tampereelle - ”Viihdyn Ilveksessä myös pelillisesti”

Laituri palasi Tampereelle - ”Viihdyn Ilveksessä myös pelillisesti”

Eero Tamminen on ehtinyt pelata Ilveksessä tälla kaudella kahdessa ottelussa. (Kuva: Juha Tamminen)

Kausilla 2017 ja 2018 Eero Tamminen pelasi Ilveksessä yhteensä 63 kilpailullista ottelua viimeistellen seitsemän maalia. 24-vuotias Tamminen aloitti kuluvan kauden Turussa FC Interin vahvuudessa.

Laitahyökkäjänä viihtyvä nuorukainen kuitenkin purki sopimuksensa ja palasi takaisin tupsukorviin pari viikkoa sitten.

– Oli mukava palata tuttuun pukukoppiin, hyviä kavereita ja yhteisiä muistoja. Viihdyn Ilveksessä myös pelillisesti. Saan olla laitapelaajan roolissa, eikä tarvitse niinkään hääriä keskellä, Tamminen kuvailee.

– Turun reissu ei lähtenyt kulkemaan sillä tavalla, kuin olin ajatellut. Ei siellä sinällään ongelmia ollut, mutta ehkä en vain itse sopinut pelisysteemiin. En päässyt pelaamaan omilla vahvuuksillani.

Heti paluunsa jälkeen Tamminen on päässyt kentälle molemmissa Ilveksen otteluissa FC Lahtea ja HJK:ta vastaan. Pelituntuma alkaa löytyä ja mies pääsee rauhassa keskittymään olennaiseen.

– Majoituin väliaikaisesti kaverini lainaamassa kämpässä, mutta nyt olen jo saanut muuttokuorman Turusta ja asettunut uuteen omaan kotiini. Uusi Ilves-sopimus takaa itselleni työrauhan, ei muuta kuin treenikentälle hikoilemaan, Tamminen linjaa Tampereen kylpiessä helleaallossa.


FC Honka-Ilves Tapiolan Urheilupuistossa lauantaina 27.7. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia