AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 23.7.2019

IFK Mariehamn tyytyväinen pelaajatilanteeseen – "Ei suunnitelmia hankinnoista"

IFK Mariehamn tyytyväinen pelaajatilanteeseen – "Ei suunnitelmia hankinnoista"

Grönvittin hankinnat talvella osuivat hyvin kohdilleen. (Kuva: Juha Tamminen)

Kesän siirtoikkuna on ollut auki jo pari viikkoa ja pelaajaliikennettä on Veikkausliigassakin tapahtunut melkoisesti. IFK Mariehamn on yksi poikkeuksista.

IFK:ssa tapahtui paljon muutoksia viime kauden jälkeen, mutta nyt kesällä on ollut rauhallista ja näillä näkymin tulee olemaankin. Pelaajahankintoja ei ole suunnitteilla.

- Siltä se näyttää tällä hetkellä, ainakin ellemme menetä jotain pelaajaa. Tämä on kuitenkin perusajatus, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson toteaa, mutta muistuttaa että aina jotain odottamatonta voi tapahtua.

- Tämä on sellainen laji, että mikään ei ole mahdotonta. Tämänhetkisessä tilanteessa mitään suunnitelmia ei kuitenkaan ole.

Perussyy tilanteeseen on se, että Grönvitt onnistui talven hankinnoissaan erittäin hyvin, eikä tarvetta muutoksille tässä vaiheessa kautta ole.

- Kaikki [hankinnat] onnistuivat mielestäni. Harvoin sitä näin hyvin onnistuu, joten olen todella tyytyväinen, Mattsson sanoo.


IFK Mariehamn-HIFK Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 28.7. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: Nya Åland
Lisää uutisia