FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.29 // 22.7.2019

Victor Luiz HJK:n riveihin

Victor Luiz HJK:n riveihin

Brasilialainen Victor Luiz siirtyy HJK:n riveihin loppukauden lainasopimuksella Cruzeirosta. Klubin mukaan sopimukseen sisältyy osto-optio.

Puolustaja Victor Luiz Prestes Filho, pelaajanimeltään Victor Luiz, on 21-vuotias arvostetun ja menestyneen brasilialaisseuran Cruzeiro Esporte Cluben kasvatti. Belo Horizontessa, Minas Geraisin osavaltiossa syntynyt Victor Luiz nousi akatemiasta Cruzeiron edustusjoukkueeseen 2018 ja on pelannut lainasopimuksella Londrinassa Brasilian Série B:ssä.

– Victor Luiz on taitava ja juoksuvoimainen vasenjalkainen pelaaja, joka osallistuu vahvasti hyökkäyksiin ja keskittää laadukkaasti. Hän on nuori pelaaja ja omaa paljon potentiaalia kehittyä. Pelaajatyyppinä Victor Luiz sopii HJK:n joukkueeseen, analysoi urheilujohtoryhmän vetäjä Miika Takkula HJK:n verkkosivuilla.


HJK-VPS Telia 5G Areenalla lauantaina 27.7. kello 17. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia