FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.28 // 21.7.2019

KuPS:n Honkavaara: "Tyytyväinen voi olla erityisesti puolustamiseen"

KuPS:n Honkavaara: "Tyytyväinen voi olla erityisesti puolustamiseen"

Jani Honkavaara kierrätti vahvasti joukkuettaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura ja IFK Mariehamn kamppailivat tasaväkiseen tahtiin Kuopion Superpelipäevän Veikkausliigaottelussa.

Molempien joukkueiden maalivahdit onnistuivat pitämään omat maaliverkkonsa puhtaana loppuvihellykseen saakka ja 16:nnen sarjakierroksen ottelu päättyi siten maalittomaan tasapeliin.

KuPS:lla pelasi torstaina Eurooppa-liigan karsintoja Valko-Venäjällä.

- Valmistautuminen oli haastava ja meillä oli alla yksi harjoitus. Me pelasimme ihan OK-pelin ja ihan tyytyväinen voi olla erityisesti puolustamiseen. Ensimmäisellä puoliajalla vastahyökkäykset olivat hitaita, niistä piti saada enemmän. Puolustaminen oli hyvää, KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara toteaa seuransa verkkosivuilla.

- Toisella puoliajalla me hyökkäsimme paremmin. Saku Savolaisella oli hyvä paikka ja meillä oli muutama läheltä piti-tilanne. Me emme luoneet niin paljon paikkoja kuin painostimme. Tärkeää oli saada peliminuutteja Tucolle, Juho Pirttijoelle ja Ats Purjeelle. Hyviä esityksiä kaikin puolin. Kuormaa piti nyt jakaa ja nyt meillä on kolme päivää ennen seuraavaa peliä. Reuben Ayarnaa ja Babacar Dialloa lepuutettiin tänään, Jiri Nissinen loukkaantui nyt mutta muuten kaikki ovat kunnossa, päävalmentaja sanoo.


KPV-KuPS Kokkolan Keskuskentällä sunnuntaina 28.7. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

vko.48 // 5.12.2019
Lisää uutisia