FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.28 // 20.7.2019

Kalliokoski harmitteli KPV:n esitystä: "Tehtiin perusvirheitä"

Kalliokoski harmitteli KPV:n esitystä: "Tehtiin perusvirheitä"

Tappio jäi harmittamaan Niko Kalliokoskea. (Kuva: Juha Tamminen)

Pohjanmaan derby KPV:n ja SJK:n kesken lauantaina oli hieno tapahtuma, mutta kotijoukkueelle jäi karvas maku 1-2-tappion myötä.

Ottelu eteni tasaisena, kunnes avausjakson lisäajalla KPV:n alakerta purki pitkän heiton kuudelletoista, mistä Jude Arthur tälläsi unelmavedon keskelle maalia.

– Tumput suorina siinä katseltiin, kun SJK:n pelaaja pääsi ampumaan johtomaalin. Se oli aika masentava maali juuri ennen koppiin menoa, KPV:n valmentaja Niko Kalliokoski totesi.

Toiselle jaksolle Kalliokoski toi Yessy Menan kärkeen. Kolumbialaisen arvaamattomuus nousi jälleen esille. KPV:lle avautui parikin ylivoimahyökkäyksen paikkaa, mutta tilanteissa viivyteltiin tai juostiin paitsioon.

– Tehtiin perusvirheitä, kun hyvät paikat hukattiin menemällä paitsioon, Kalliokoski harmisteli.

Hendrik Helmken nopea ratkaisu käynnisti 59. minuutilla vastaiskun, josta hyvän ottelun pelannut Joni Mäkelä keskitti. Sentteri Simo Roiha teki sen, mistä hänelle maksetaan ja tasoitti ottelun komealla syöksypuskulla.

KPV näytti vielä siirtyvän johtoon, mutta Mena viimeisteli taas kerran paitsio-osuman. SJK-kärki Batistan kääntö pään yli muutti numeroita 78. minuutilla. Myllymäki torjui vapaapotkun pelaajaruuhkaan, missä Batista oli parhaiten hereillä. Komea maali, joka oli kuitenkin torjuttavissa.

– En ole maalivahtivalmentaja, mutta olisiko pallon voinut torjua muualle? Ainoa joka reagoi kakkospalloon oli SJK:n pelaaja, Kalliokoski ihmetteli.


KPV-KuPS Kokkolan Keskuskentällä sunnuntaina 28.7. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: Keskipohjanmaa
vko.03 // 23.1.2020
vko.03 // 23.1.2020
Lisää uutisia