FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.28 // 18.7.2019

"Täysin erilainen peli eri olosuhteissa" - Honkavaara osaa varoa Vitebskiä

"Täysin erilainen peli eri olosuhteissa" - Honkavaara osaa varoa Vitebskiä

Myös Kuopiossa satoi viime torstain ottelun aikana. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS pääsee pelaamaan tänä iltana haastavissa ja vaativissa olosuhteissa ratkaisevaa Eurooppa-liigan karsinnan toista osaottelua FC Vitebskiä vastaan.

Pelipaikkakunnalla Vitebskissä on satanut tänään vettä aamuvarhaisesta alkaen ja sateen ennakoidaan jatkuvan aina iltaan asti. Illan ottelu tullaan siten pelaamaan sateen pehmittämällä märällä kentällä. KuPS on valmis kohtaamaan illalla odottavat haasteet.

- Sateiset olot vaikuttavat peliin. Kenttä pehmenee ja nurmi hidastuu. Tiukka taistelupeli tulee. Olot ovat illalla hankalat ja pehmeä kenttä on iso haaste. Pelaajien pitää nyt ymmärtää, että tänään on täysin erilainen peli edessä.

- Me olemme tottuneet pelaamaan vesisateessakin ja joukkueessa on hyvä ja luottavainen virinä yllä, päävalmentaja Jani Honkavaara kertoo.

KuPS lähtee illan toiseen osaotteluun hyvistä asemista. Vitebsk tarvitsee maaleja pystyäkseen kampeamaan itsensä jatkoon ja odotettavissa on kotijoukkueen vahvaa hyökkäämistä.

- Vitebsk tarvitsee kaksi maalia. He lähtevät todennäköisesti hyökkäämään, se tulee olemaan pelin juoni. He tarvitsevat tulosta ja nyt tulee täysin erilainen peli erilaisissa oloissa kuin mikä meillä oli viime viikolla tekonurmella Kuopiossa, valmentaja muistuttaa.


Ottelu alkaa torstaina 18.7. kello 21.30 (Suomen aikaa) Vitebskissä.

Lisää uutisia