FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.28 // 18.7.2019

Sergei Eremenko kutsuttiin takaisin Latviaan - laina SJK:n kanssa päättyi välittömästi

Sergei Eremenko kutsuttiin takaisin Latviaan - laina SJK:n kanssa päättyi välittömästi

Kuva: Juha Tamminen

SJK:ssa lainasopimuksella tämän kauden pelannut Sergei Eremenko palaa takaisin Latvian FK Spartaks Jūrmalaan, seinäjokelaisseura tiedottaa.

Alun perin SJK lainasi Sergei Eremenkon koko kaudeksi Latvian pääsarjassa pelaavasta FK Spartaks Jūrmalasta. Lainasopimuksessa oli mahdollisuus kutsua pelaaja takaisin sopimuskauden aikana ja nyt FK Spartaks käyttää tuon mahdollisuuden. Eremenkon sopimus Spartaks Jūrmalan kanssa kestää vuoden 2020 loppuun.

20-vuotias pelasi SJK:ssa yhteensä 20 ottelussa, joista 14 oli Veikkausliigaa. Hän syötti Suomen Cupissa Denys Oliinykin tekemän maalin KuPS:ia vastaan ja Boris Kadion tekemän osumia RoPS:ia vastaan. Veikkausliigassa hän antoi syötön Mehmet Hetemaj'n tekemään maaliin FC Interiä vastaan. Hän teki ainoan maalinsa FC Hakaa vastaan pelatussa harjoitusottelussa. Urallaan hän on SJK:n lisäksi pelannut FF Jarossa, Moskovan Spartakin reservijoukkueessa sekä FC Baselin akatemiassa.

Eremenko palaa Latviaan välittömästi, eikä hän siten ole käytettävissä SJK:n tulevissa otteluissa.

SJK kohtaa lauantaina 20.7. klo 17 vierasottelussa KPV:n. Ottelu on Veikkausliigan ohella Pohjanmaan PowerPark Liigaa ja sen päätösottelu, jossa ratkaistaan Pohjanmaan herruus kaudella 2019. SJK järjestää otteluun bussikuljetukset ja SJK:n kausikorttilaiset voivat noutaa peliin ilmaisen lipun.


KPV-SJK Kokkolan Keskuskentällä lauantaina 20.7. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

vko.48 // 5.12.2019
Lisää uutisia