FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.28 // 18.7.2019

Jose Riveiro kiitteli suojattejaan: ”Jokainen pelasi tosi korkealla tasolla”

Jose Riveiro kiitteli suojattejaan: ”Jokainen pelasi tosi korkealla tasolla”

Kuva: Juha Tamminen

FC Inter oli lähellä superyllätystä torstaina Veritas Stadionilla pelatussa Eurooppa-liigan 1. karsintakierroksen toisessa osaottelussa tanskalaista Brøndby IF:aa vastaan. Kolmen maalin takaa-ajoasemasta otteluun lähtenyt Inter voitti ottelun 2-0 (0-0), mutta jatkopaikka jäi lopulta maalin päähän.

Turkulaisten päävalmentaja Jose Riveiro oli tyytyväinen omiensa esitykseen. Brøndby oli voittanut avausosan Tanskassa peräti 4-1-lukemin.

– Erittäin viihdyttävä ottelu. Oli mahtava nähdä joukkue kentällä. Pelaajat uskoivat jatkopaikkaan, vaikka lähtökohdat eivät olleet helpot. Pääsimme tosi lähelle, mutta valitettavasti viimeinen rutistus jäi puuttumaan, Riveiro kommentoi.

Luotsi korosti, että vaikka jatkopaikka jäi saavuttamatta, joukkueen edesottamukset kentällä olivat hyvää mainosta suomalaiselle jalkapallolle.

– Erittäin hyvä peli suomifutikselle. Se oli meidän vastuu ja pelaajat kantoivat sen hyvin tänään. Jokainen pelaaja pelasi tosi korkealla tasolla. Sääli, ettei se lopulta riittänyt tuomaan ihmettä meille.

Inter oli ottelussa jo ensimmäisellä jaksolla niskan päällä, mutta maalinteossa se onnistui vasta tauon jälkeen.

– Saimme pidettyä hyvin palloa jo avauspuoliajalla. Toisella jaksolla tavoitteena oli päästä enemmän heidän selustaan, missä myös onnistuimme. Hyvä esimerkki siitä oli toinen maali, Riveiro kertasi.

Voitosta huolimatta Interin ottelut Eurooppa-liigassa tulivat päätökseen. Riveiron mukaan joukkueen tavoite on nyt sunnuntaina Honkaa vastaan pelattavassa Veikkausliigaottelussa.

– Seuraava tavoite on voittaa sunnuntaina. Tavoite on pitää tämän pelin taso ja ottaa Honkaa kiinni taulukossa.


FC Inter-FC Honka Veritas Stadionilla sunnuntaina 21.7. klo 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia