FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.28 // 17.7.2019

Kuopiossa vietetään sunnuntaina Superpelipäevää

Kuopiossa vietetään sunnuntaina Superpelipäevää

Kuopion Savon Sanomat Areenalla vietetään tämän viikon sunnuntaina 21.7. keltamustaa Superpelipäevää.

Kuopion Palloseuran molemmat edustusjoukkueet pelaavat omat kotiottelunsa peräkkäin samana päivänä: naisten liigaottelu KuPS - IK Myran alkaa kello 13.30 ja miesten liigaottelu KuPS - IFK Mariehamn alkaa kello 17.00.

Naisten liigajoukkue metsästää voittoa sunnuntaisesta kotiottelustaan. Yleisöllä on mahdollisuus päästä sunnuntaina nauttimaan mainiosta Superpelipäevän pääsylippuedusta: stadionin pääportin myyntipisteestä ostetulla naisten ottelun pääsylipulla (10 euroa) pääsee katsomaan myös kello 17.00 alkavan Veikkausliigaottelun. Etu on voimassa vain pelipäivänä stadionin pääportilla.

Sunnuntaista Veikkausliigaottelua varten ostetulla pääsylipulla pääsee vastaavasti katsomaan myös naisten liigaottelua kello 13.30 alkaen. Voimassaolevalla KuPS-kausikortilla 2019 saa vapaan pääsyn naisten liigan kotiotteluihin.


KuPS - IFK Mariehamn sunnuntaina 21.7. kello 17.00 Savon Sanomat Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia