AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.28 // 16.7.2019

​KuPS-puolustaja Murillo tärkeästä osumastaan – "Oli vaikea nukkua, olin niin iloinen"

​KuPS-puolustaja Murillo tärkeästä osumastaan – "Oli vaikea nukkua, olin niin iloinen"

"Muri" oli kentän ehdottomia hahmoja viime torstaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseuran puolustaja Luis Carlos Murillo viimeisteli viime torstaina ensimmäisen maalinsa KuPS-joukkueen riveissä.

Jännittävä Eurooppa-liigan karsinnan FC Vitebsk-ottelu oli edennyt tunnin kohdalle, kun puolustaja teki keskialueella onnistuneen pallonriiston päästen hyökkäämään. Murillo rynnisti vauhdilla keskialueen yli, tunkeutui röyhkeästi vastustajan puolustuslinjan läpi maalintekopaikkaan ja tykitti pallon Vitebskin maalin kattoon napakalla vasurilaukauksellaan.

- Tunne maalin jälkeen oli aivan uskomaton ja suurenmoinen. Me juhlimme sitä suuresti, suuri kiitos jumalalle maalista. Pelasin hyvän ottelun ja toinen maali tuli tolppalaukauksestani, josta hyökkääjä Lucas Rangel teki 2-0.

- Maali ja syöttö on erinomainen suoritus ja ottelun jälkeen olin niin suunnattoman onnellinen ja iloinen, että minun oli vaikeaa nukkua, puolustaja iloitsee upeiden onnistumistensa johdosta.

Murillo pelaa nyt toista sarjakauttaan Kuopion Palloseuran vahvuudessa. Puolustaja pelasi viime vuonna 27 Veikkausliigaottelua antaen kanssapelaajilleen viisi maalisyöttöä ja hänet valittiin loistoesitystensä ansiosta Veikkausliigan touko- ja syyskuun tähdistöjoukkuisiin.

"Muri" on pelannut tällä sarjakaudella 15 Veikkausliigaottelua antaen kaksi maalisyöttöä ja hänet valittiin jo liigan kesäkuun tähdistöjoukkueeseen.

KuPS voitti ensimmäisen osaottelun 2-0 hankkiutuen hyvään johtoasemaan ja jatkaa jatkopaikan metsästystä tämän viikon torstaina Valko-Venäjällä. Toinen osaottelu alkaa Vitebskissä kello 21.30. Kuopion Palloseuran joukkue lähtee varhain tiistai-aamuna matkustamaan Kuopiosta kohti pelipaikkakuntaa ja torstai-iltana ratkeaa himoittu jatkopaikka UEFA Europa Leaguen toiselle karsintakierrokselle.

Lisää uutisia