FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.28 // 16.7.2019

KPV-kippari Koskimaa lähestyy 300 ottelua – kakkosena aktiivipelaajista

KPV-kippari Koskimaa lähestyy 300 ottelua – kakkosena aktiivipelaajista

Ville Koskimaa kolkuttelee jo 300 Veikkausliigaottelun rajaa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden Mikko Hauhia painelee omilla lukemillaan nykypelaajista ottelumäärissä mitattuna. Kakkosena aktiivipelaajista on KPV:n kapteeni Ville Koskimaa, joka hätyyttelee 300 Veikkausliigaottelun rajaa.

Hauhia porskuttaa jo lukemassa 403 ja on enää kolmen ottelun päässä kaikkien aikojen tilastokakkonen Ari Nymanista. Kuhnurikipparin jälkeen on pitkä väli seuraavaan pelaajaan, joka tällä kaudella pelaa Veikkausliigassa.

Koskimaa tulee listan kakkosena ja 300 ottelun rajapyykki on hänellä enää kahden ottelun päässä. Koskimaan jälkeen seuraavina aktiivipelaajien listalla tulevat VPS:n Sebastian Strandvall (278) ja FC Lahden Jani Tanska (275).

Vähintään 300 Veikkausliigaottelua on vuosien saatossa saanut kokoon kaikkiaan 32 pelaajaa.


KPV-SJK Kokkolan Keskuskentällä lauantaina 20.7. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia