FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.27 // 14.7.2019

Jarkko Wiss Ilveksen tappiosta: "Tulos oli osaltaan aivan itse aiheutettu"

Jarkko Wiss Ilveksen tappiosta:  "Tulos oli osaltaan aivan itse aiheutettu"

Jarkko Wiss pettyi Lahdessa. (Kuva: Juha Tamminen)

Neljä viimeisintä liigaotteluaan voittanut Ilves joutui pettymään sunnuntai-illan vierasreissullaan hävittyään FC Lahdelle 0-1.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss kuvailee seuransa verkkosivuilla ensimmäisten hetkien määrittäneen koko ottelun kuvan, kun Lahti pääsi jäädyttämään peliä johtoasemassa.

– Tulos oli osaltaan aivan itse aiheutettu. Olimme lepsuja alussa ja hävisimme kaksinkamppailut. Tarvittava terävyys puuttui ja sitten oltiin takaa-ajajina. Ensimmäisen maalin merkitys on aivan valtava, Wiss painottaa.

– Pelin kuva muuttui heti vaikeaksi. Koetimme monilla eri tavoilla päästä eteenpäin. Haimme erilaisia pelaajatyyppejä ja vaihdoimme alueita, mutta he puolustivat kurinalaisesti. Tarvittava venyminen puuttui läpi illan.

Ehjä harjoitusviikko ei antanut merkkejä siitä, että tänään olisi pelivireessä ongelmia. Lahden onnistui silti hidastaa tupsukorvat lähtökuoppiinsa.

– Väsymyksestä ei pitäisi olla kenenkään kohdalla kiinni. Treeneissä on ollut hyvä vauhti ja olemme seuranneet rasitusta tarkasti. Syke oli eilen valmistavissakin harjoituksissa hyvä. Nyt pitää vain niellä tämä tappio ja suunnata katseet uuteen viikkoon ja lähestyvään HJK-peliin, Wiss päättää.


Ilves-HJK Tammelan stadionilla lauantaina 20.7. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia