AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 14.7.2019

Inter-hyökkääjä siirtyy Ykkösen AC Kajaaniin loppukaudeksi

Inter-hyökkääjä siirtyy Ykkösen AC Kajaaniin loppukaudeksi

Lassi Viholainen hakee lisävastuuta AC Kajaanissa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin pelaajistossa tapahtuu muutoksia. Eero Tamminen palasi Ilvekseen ja myös hyökkääjä Lassi Viholainen jättää Interin, mutta vain lainasopimuksella.

Viholainen siirtyy loppukauden kestävällä lainasopimuksella Ykkösessä pelaavaan AC Kajaaniin. Interillä on kuitenkin oikeus kutsua 20-vuotias Viholainen takaisin tarvittaessa jo aiemmin.

Viholainen on esiintynyt tällä kaudella kahdessa Veikkausliigan ottelussa ja neljässä Suomen Cupin pelissä. Juuri säännöllinen peliaika onkin Riveiron mukaan tärkeää Viholaiselle tällä hetkellä.

– Lassilla on ollut vaikeuksia muun muassa loukkaantumisten takia saada säännöllisesti peliaikaa alkukaudesta. Hän on kuitenkin oma kasvattimme täältä Turusta ja meillä on edelleen odotukset korkealla hänen suhteensa.

- Lassin tavoin ymmärrämme, että hänen on pelattava ja tällä hetkellä emme voi taata tarpeeksi minuutteja hänelle täällä. Tämä on hyvä mahdollisuus hänelle kehittää itseään ja toivottavasti siitä on hyötyä tulevaisuudessa, Interin päävalmentaja Jose Riveiro kertoo.


FC Inter-FC Honka Veritas Stadionilla sunnuntaina 21.7. klo 17 Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia