AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.27 // 12.7.2019

​KuPS pelasi upean pelin, mutta: "Ensi viikolla pitää vielä parantaa"

​KuPS pelasi upean pelin, mutta: "Ensi viikolla pitää vielä parantaa"

Kuva: Juha Tamminen

Kuopion Palloseura aloitti tämän kesän europelit voitokkaissa tunnelmissa.

Valkovenäläinen FC Vitebsk kukistui KuPS:n käsittelyssä UEFA Europa Leaguen 1. karsintakierroksen 1. osaottelussa maalein 2-0 hienon peliesityksen jälkeen. Puolustaja Luis Carlos Murillo ja hyökkääjä Lucas Rangel viimeistelivät kuopiolaisten voitto-osumat ja hieno torstai-ilta päättyi riemukkaiden keltamustien voitonjuhlien merkeissä.

- Odotetunlainen peli oli. Me olimme valmiita ja tiesimme miten Vitebsk pelaa. Vitebsk puolusti tiiviisti 5-4-1-ryhmityksellä ja hyökkäsi suoraviivaisesti. Me hallitsimme palloa ja peli pysyi hyvin kontrollissa, KuPS-kapteeni Petteri Pennanen iloitsi hienon voittopelin jälkeen.

- Täytyy olla tyytyväinen siihen, miten vasen laita toimi. Ensi viikolla pitää vielä parantaa. Pelissä tulee monesti notkahdus 1-0-maalin jälkeen ja vähän me valuimme alas. Peli pysyi silti hyvin kontrollissa ja hyvin me puolustimme boksia, Pennanen muistutti.

Komeat maalit räjäyttivät riemun kattoon Savon Sanomat Areenan katsomoissa.

- 1-0-maalissa me pelasimme pystyyn laitaan. Pallo pelattiin Issalle takaviistoon ja Murillolta tuli suhteellisen hyvä suoritus. 2-0-maali tuli hyvästä vastaiskusta, Lucas tiputti ja Murillo teki hyvän nousun. Lucas pisti karat sisään, Pennanen totesi.

Lisää uutisia