AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 12.7.2019

Juha Hakola revanssimielellä HIFK:n kimppuun

Juha Hakola revanssimielellä HIFK:n kimppuun

Juha Hakola vaatii itseltään enemmän tehoja. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hongan laituri Juha Hakola painottaa, että HIFK:n kova prässi täytyy pystyä ohittamaan.

FC Honka saa HIFK:n vieraakseen lauantaipäivänä. Hongan ja HIFK:n kauden edellinen kamppailu päättyi HIFK:n 2-0 voittoon. Hakolalla ja Hongalla on siis kova nälkä hoitaa täydet kolme pistettä lauantain ottelusta.

- Me hävisimme edellisen HIFK-ottelun, joten tästä täytyy ottaa voitto, Hakola painottaa.

HIFK on ollut tällä kaudella monelle joukkueelle erittäin hankala vastus. Kuten se oli espoolaisillekin alkukaudesta. Hakola kertoo, että HIFK:n aiheuttamat hankaluudet ovat peräisin heidän aktiivisesta prässistä.

- HIFK prässää aktiivisesti. Jos prässin alta ei pääse pois, niin se aiheuttaa ongelmia monelle joukkueelle. Meidän täytyy olla paremmalla energiatasolla kuin vastustaja ja tottakai olla myös taktisesti vahvempia. Näin pääsemme pois heidän prässin alta, Hakola tietää.

Juha Hakola valittiin Veikkausliigan kesäkuun kuukauden joukkueeseen. Kokonaisuutena Hakola on tehnyt kauden aikana kolme maalia ja antanut yhden maaliin johtaneen syötön. Tämä ei vielä riitä laiturille itselleen.

- Oma kauteni on mennyt ihan jees, mutta olisin voinut tehdä enemmän tehoja. Tärkeintä olisi vain, että joukkueella menisi paremmin, silloin yksilötkin näyttävät hyvälle.


FC Honka - HIFK Tapiolan urheilupuistossa lauantaina 13.7. kello 13.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia