AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 12.7.2019

​HIFK-kaksikko loppukaudeksi MYPA:n riveihin – "Vahvistuksia joukkueeseen"

​HIFK-kaksikko loppukaudeksi MYPA:n riveihin – "Vahvistuksia joukkueeseen"

Tino Palmasto vahvistaa MYPAn toppariosastoa.

HIFK-pelaajat Tino Palmasto ja Silver Grauberg siirtyvät loppukauden mittaisilla lainasopimuksilla Ykkösen MYPA:n riveihin.

MYPA:n valmennusjohto halusi vahvistuksia nimenomaan puolustuspäähän. Päävalmentaja Jukka Karjalainen kartoitti mahdollisia vahvistuksia ja vaatimukset täyttävät pelaajat löytyivät HIFK:sta.

- Puolustuslinjaan haettiin vahvistuksia ja meille iso asia oli, että pelaajat oikeasti haluavat tulla tänne. Se pitää näkyä kentällä, että haluaa kantaa meidän paitaa ja pelata MYPA:lle, Karjalainen toteaa.

- Tino on isokokoinen toppari ja tuo meille paljon erikoistilanneosaamista. Hänellä on kokemusta Veikkausliigasta ja tehnyt maalinkin. Hän tuo tiettyä pelotetta vastustajalle meidän puolustuslinjaan. Silveriä en ole nähnyt niin paljoa, mutta hänellä on taas kokemusta Viron liigasta.

Paperiasiat on saatu kuntoon ja molemmat HIFK:n lainamiehet ovat pelikelpoisia jo lauantaisessa vierasottelussa MuSaa vastaan. Mahdollista on, että kaksikko nähdään saman tien tositoimissa, vaikka uudet miehet saapuvat Myllykoskelle perjantaina.

- Saadaan heidät tänään mukaan treeneihin. Ollaan hankittu heidät sillä ajatuksella, että he ovat vahvistuksia joukkueeseen ja sillä ajatuksella he myös pelaavat, Karjalainen toteaa.

Lisää uutisia