FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.27 // 10.7.2019

Veikkausliigan kesän siirtoikkuna nyt avoinna

Veikkausliigan kesän siirtoikkuna nyt avoinna

Kuva: Risto Oksanen

Kesän pelaajien rekisteröintijakso eli siirtoikkuna Veikkausliigassa aukesi tänään tiistaina 10. heinäkuuta.

Siirtoikkunan aikana pelaajan edustusoikeus voidaan siirtää Veikkausliigan seuraan. Siirtoikkuna kesällä 2019 sulkeutuu edellisvuosien tapaan 9. elokuuta. Pelaajan edustusoikeus aiemmasta seurasta on saatava siirtoikkunan ollessa avoinna ja pelaaja tulee lisäksi rekisteröidä uuteen seuraan ennen ensimmäistä ottelua.

Siirtoikkunan aikaraja 10.7. – 9.8. koskee niin kotimaisia kuin kansainvälisiä siirtoja Veikkausliigaan. Siirtoikkunan aikarajoilla on merkitystä myös määräaikaisten siirtojen osalta; ne eivät Veikkausliigassa voi päättyä eikä niitä voi keskeyttää 10.8. – 15.11. välisenä aikana.

Poikkeus siirtoikkunan määräyksistä voidaan tehdä maalivahdin osalta. Mikäli seuralta loukkaantuu maalivahti siirtoikkunan sulkeutumisen jälkeen, voi maalivahdin korvaajan hankkimiseksi saada erityisluvan. Tämä koskee vain kansallisia pelaajasiirtoja.

Suomen siirtoikkuna koskee vain siirtoja Veikkausliigaan joko kotimaasta tai ulkomailta. Veikkausliigasta pelaajia voi siirtyä ulkomaisiin seuroihin vastaanottavan seuran maan siirtoikkunan mukaisena ajanjaksona. Syksy-kevät –rytmillä pelattavissa Euroopan sarjoissa kesän siirtoikkuna on tyypillisesti avoinna heinäkuun alusta elokuun loppuun.

Lisää uutisia