FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.27 // 10.7.2019

Huuhkajien Armenia-ottelukin jo loppuunvarattu - kiinnostus kovaa

Huuhkajien Armenia-ottelukin jo loppuunvarattu - kiinnostus kovaa

"Rive" Kanerva joukkueineen on saanut buumin aikaiseksi. (Kuva: Juha Tamminen)

Kiinnostus Huuhkajien EM-karsintojen syksyn kotiotteluja kohtaan on jatkunut suurena ja nyt myös lokakuun Armenia-ottelu on loppuunvarattu.

Lipunmyynti Huuhkajien otteluihin on ollut ennätysvilkasta.

- Hienointa on, että pelaajat tietävät, että syksyn peleissä joukkueella on täyden katsomon tuki ja sillä on todella suuri merkitys. Ja todennäköisesti pystymme vielä vapauttamaan jonkin verran lippuja myyntiin kaikkiin otteluihin, Palloliiton pääsihteeri Marco Casagrande toteaa.

Pääsylippuja kaikkiin Huuhkajien syksyn kotiotteluihin vapautuneekin myyntiin vielä lähempänä otteluita erilaisista varauksista kuten esimerkiksi UEFA:n sääntöjen mukaisista varauksista. Mahdollisesti myyntiin vapautuvista pääsylipuista Palloliitto tiedottaa erikseen.

Lisää uutisia