FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.27 // 8.7.2019

"Tulen kannustamaan Vepsua koko loppukauden" - Vuoriselta kauniit kiitokset seuralle

"Tulen kannustamaan Vepsua koko loppukauden" - Vuoriselta kauniit kiitokset seuralle

Petri Vuorinensiirtyy katsomon puolelle. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS:n päävalmentajan tehtävät maanantaina jättänyt Petri Vuorinen kiittää seuran verkkosivuilla seuraa yhteisistä vuosista.

Tarinani Vepsussa alkoi noin 12 vuotta sitten. Tarina on ollut hieno ja seurassa on tapahtunut kehitystä sen jälkeen, kun tulin tänne. Olen valmentajana ja ihmisenä paljon parempi kuin 12 vuotta sitten. Olen kehittynyt tämän katon alla.

Olen saanut tehdä töitä hienojen ihmisten kanssa näiden vuosien aikana ja en pysty kiittämään kaikkia tarpeeksi. Täällä on syntynyt elämänpituisia suhteita ja rakkauteni lajia kohtaan on syventynyt. Valitettavasti tämän kauden vaikeudet ovat jatkuneet liian pitkään ja ymmärrän täysin, että näin käy.

Näiden vuosien aikana olen valmentajana ja osana joukkuetta saanut kokea koko jalkapallon tunneskaalan. Olen kokenut säilymisestä taistelun, keskikastissa pelaamisen ja mitalitaistelun. Kohokohtana päävalmentajana olivat säilyminen vuonna 2015 ja europelit vuonna 2017. Ljubljana- ja Bröndby-otteluista puhutaan vieläkin ympäri Suomea. Toivon, että saan myös tulevaisuudessa samanlaisia kokemuksia.

Haluan kiittää kaikkia tämän kauden valtavasta työmäärästä ja sitoutumisesta joukkueen tekemiseen. Nyt tämä tarina loppuu ja uudet jatkavat. Itse aloitin tulikasteeni päävalmentajana vuonna 2009 taskussa B-lisenssikoulutus ja tartuin tilaisuuteen kovalla itseluottamuksella. Nyt Crisu on tekemässä samaa tarinaa, mutta paremmilla edellytyksillä kuin minä silloin. Toivon koko sydämeni pohjasta, että joukkue onnistuu loppukauden tavoitteissaan.

Tulen kannustamaan Vepsua koko loppukauden ajan ja toivon, että kaikki vaasalaiset tekevät samoin. Tulen nyt kesällä viettämään enemmän aikaa tyttöjeni ja perheeni kanssa kuin olen ehtinyt kahteentoista vuoteen.


SJK-VPS OmaSP Stadionilla lauantaina 13.7. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia