FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.26 // 6.7.2019

​VPS:ssa tiedetään derbyn suuri panos: "Kuvittelisin, että yleisöä tulee niin paljon kuin mahtuu"

​VPS:ssa tiedetään derbyn suuri panos: "Kuvittelisin, että yleisöä tulee niin paljon kuin mahtuu"

Petri Vuorisen VPS ei ole vielä voittanut otteluakaan tällä Veikkausliigakaudella. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan jumbojoukkueet KPV ja VPS mittelevät elintärkeistä pisteistä lauantaina Kokkolassa.

VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen tietää varsin hyvin, miten isot panokset pelissä on.

- Ottelun tärkeys tiedetään ja se on paikalliskamppailu. Tässä on varmaan muitakin juttuja molemmilla joukkueilla, kun kummankaan kausi ei ole lähtenyt suunnitellulla ja halutulla tavalla käyntiin. Molemmat kaipaavat pisteitä, se on fakta. Me ollaan jo totuttu tähän. Tämä on ollut tätä koko ajan ja kaikki pelit ovat olleet isoja. Nyt tulee taas iso peli, mutta tämä ei hätkäytä meitä sillä tavalla. Totta kai haluamme voittaa pelin ja se on paikalliskamppailu, mutta ei se hätkäytä meitä. Menemme sinne tekemään sen, mitä meidän pitää tehdä koko ottelun ajan. Se ratkaisee.

Ottelu on osa Pohjanmaan PowerPark Liigaa, jossa vierasjoukkueille on varattu 500 lippua jokaiseen otteluun. Lisäksi Osuuskauppa KPO on tarjonnut edestakaiset bussikuljetukset 150:lle ensimmäiselle ilmoittautuneelle VPS-kannattajalle. Vaasasta on näillä näkymin lähdössä Kokkolaan vähintään 250 vieraskannattajaa, joten ottelussa tulee riittämään tunnelmaa.

- Tämä Pohjanmaan Liiga on todella hienoa. Kuvittelisin, että yleisöä tulee olemaan Kokkalassa niin paljon kuin sinne mahtuu. Se on hieno asia tälle alueelle. Kilpailu seurojen ja kaupunkien välillä puskee toisiaan eteenpäin, Vuorinen sanoo.


KPV-VPS lauantaina 6.7. kello 17.00 Kokkolan Keskuskentällä. Ottelua voi seurata myös suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia