AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 6.7.2019

"Olimme hyviä ja parempia kuin Honka" - Honkavaara iloitsi voitosta

"Olimme hyviä ja parempia kuin Honka" - Honkavaara iloitsi voitosta

"Honsulla" oli aihetta hymyyn. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS otti ainakin hetkeksi Veikkausliigan kärkipaikan haltuunsa haettuaan lauantaina 2-1-voiton FC Hongasta.

KuPS pelasi Espoossa jälleen vahvaa peliä voittaen ansaitusti.

- Me olimme hyviä ja parempia kuin Honka. Me onnistuimme omassa pelisuunnitelmassamme hyvin ja pidimme Hongan poissa paikoilta täysin. Hyvä ja tasapainoinen koko joukkueen peliesitys, KuPS-valmentaja Jani Honkavaara iloitsi voittopelin jälkeen.

Saxmanin maalitilanne lähti liikkeelle Hongan maalipotkutilanteesta, jonka kotijoukkue menetti.

- Me voitimme pallon, korkea prässi puri ja Saxman pääsi vasurilla vetämään. Niskanen teki upean maalin ja pelasi vahvan pelin. Ilmari leikkasi komeasti sisään ja laukoi pallon yläkulmaan, päävalmentaja kiitteli joukkueen ratkaisijoita.

- Hienosti pelaajat mukautuivat siihen mitä me kentällä teimme. Hattua on nostettava pelaajille isosti, kokonaisuudessaan tämä oli meiltä vahva joukkuepeli. Puolustuspelaaminen oli tänään isossa roolissa ja vastahyökkäyspelaaminen oli myös isossa roolissa tänään. Tyytyväinen pitää olla kokonaisuuteen, päävalmentaja iloitsi.


KuPS - IFK Mariehamn sunnuntaina 21.7. kello 17.00 Savon Sanomat Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia