FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.26 // 4.7.2019

Pelipaikan muuttuminen ei haittaa Hongan Rasimusta: "Samalla mentaliteetilla jokaiseen peliin"

Pelipaikan muuttuminen ei haittaa Hongan Rasimusta: "Samalla mentaliteetilla jokaiseen peliin"

Honka isännöi KuPS:aa lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka palaa kotiyleisönsä eteen lauantaina, kun Tapiolan urheilupuistoon saapuu vieraaksi KuPS.

Honka vieraili sunnuntaina IFK Mariehamin vieraana. Keltamustat johtivat ottelua avausnelivitosen jälkeen 2-0 Abel Suarezin sekä kauden seitsemännen osumansa iskeneen Borjas Martinin maaleilla. Kotijoukkue tuli kuitenkin toisella jaksolla vielä tasoihin, ja pisteet tasattiin lopulta luvuin 2-2.

- Kyllähän lopputulos jäi kirvelemään, varsinkin kun tosiaan johdimme 2-0. Toisaalta annoimme heille turhan monta paikkaa tehdä maaleja, joten sinänsä tulos oli ihan oikeutettu, kertaa Hongan puolustaja Konsta Rasimus.

Rasimus on nähty Hongan paidassa muutamalla eri pelipaikalla. Tutuksi ovat tulleet niin topparin, kun molempien puolien laitapakinkin roolit. Maarianhaminassa "Konna" avasi oikean laitapuolustajan paikalla.

- Samalla mentaliteetilla lähden jokaiseen peliin, mutta onhan siinä totta kai paljon erilaisia pelitapahtumia riippuen siitä millä paikalla pelaa. Pitää vain lähteä sillä mielellä, että reagoi kaikkiin eteen tuleviin tilanteisiin nopeasti, niin niistä selviää hyvin.


FC Honka-KuPS lauantaina 6.7. klo 17.00 Tapiolan Urheilupuistossa. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia