FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.26 // 2.7.2019

​Filip Valencicille kymppi täyteen – Taisto maalikuninkuudesta käy kuumana

​Filip Valencicille kymppi täyteen – Taisto maalikuninkuudesta käy kuumana

Kuva: Juha Tamminen

Filip Valencic iski maanantaina kauden kymmenennen maalinsa FC Interille ja tukevoitti asemiaan maalipörssin ykköspaikalla.

Toisena maalipörssissä on KuPS:n Lucas Rangel, joka on iskenyt kahdeksan maalia. Rangel on pelannut vain yhdeksän ottelua, joten hän on melkein maali per peli tahdissa. Valencic on pelannut Interin jokaisessa 14 ottelussa.

Kolmantena maalipörssissä on FC Hongan Borjas Martin, joka on paukuttanut 13 ottelussa seitsemän maalia. Ilveksen Lauri Ala-Myllymäki on päässyt hyvään vireeseen ja noussut pörssissä neljännelle sijalle kuudella osumallaan. Kuusi maalia ovat tehneet myös SJK:n Denys Oliinyk ja Interin Timo Furuholm.

vko.07 // 19.2.2020
Lisää uutisia