FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.25 // 27.6.2019

​KuPS:n pelaaja nopeasta kenttäkomennuksestaan: "Tuli pienenä yllätyksenä"

​KuPS:n pelaaja nopeasta kenttäkomennuksestaan: "Tuli pienenä yllätyksenä"

Issa Thiaw nautti pelaamisesta Kuopion kotiyleisön edessä. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseuran keskikenttäpelaaja Issa Thiaw pääsi tiistaina pelaamaan toista kertaa oman kotiyleisön edessä kuluvalla Veikkausliigakaudella.

Thiaw pääsi vaihtopelaajana kentälle 28 peliminuutin kohdalla. Hän pelasi viime viikolla Vaasassa noin 25 minuuttia ja sai tiistaina peliaikaa jo tunnin verran onnistuen erinomaisesti KuPS-joukkueen taitavassa keskikenttäryhmityksessä.

- Tuntui todellakin erittäin hyvältä pelata tunnin verran oman kotiyleisön edessä. Kentällepääsy tuli pienenä yllätyksenä, sillä en odottanut noin aikaista kentällepääsyä. Ehdin tekemään nopean ja lyhyen lämmittelyn. Kotikentällä pelaamiseen minulla on kaksinkertainen intohimo, seuran henkilöstö on auttanut minua suuresti. Me pelasimme hyvän ottelun ja olen onnellinen siitä että me voitimme, Thiaw iloitsee.

KuPS kaatoi tiistaina FC Lahden kotikentällään murskalukemin 5-1.

Tuo ottelu oli Thiawin kolmas liigapeli tällä kaudella. Hän teki pelissä useita onnistuneita pallonriistoja ja antoi kanssapelaajilleen mainioita avaavia syöttöjä.

- Ottelu meni osaltani hyvin, vaikka en olekaan vielä ihan täydessä 100 prosentin iskussa. Keskikenttäpelaajat Reuben Ayarna ja Ville Saxman ovat kokeneita liigapelaajia ja se helpottaa pelaamista heidän kanssaan. Meillä on hyvä keskinäinen kommunikaatio, mikä on tärkeää. Me pelasimme toisella puoliajalla joukkueena hyvin ja olimme vahvoja.

Kuopiolaisten sarjakausi jatkuu tiiviillä tahdilla ja edessä on kovia otteluita, joissa pelataan isoista asioista. Thiaw kehottaa pitämään jalat maassa ja päät kylmänä komeista voittolukemista huolimatta.

- Meidän pitää pysyä nöyrinä. Meidän pitää edelleen jatkaa kovaa työntekoa, se on kaiken avainasia. 5-1-voitto on tottakai hieno, se on kuitenkin yksi peli monien muiden joukossa. Pelejä on paljon jäljellä ja kolme seuraavaa ottelua ovat erittäin kovia. Meidän on pidettävä oma tasomme hyvänä ja tehtävä kovasti töitä.


HJK-KuPS Telia 5G Areenalla lauantaina 29.6. klo 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

vko.48 // 2.12.2020
Lisää uutisia