AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 26.6.2019

"Se oli erittäin hyvä ottelu" – KuPS:n hattutemppumies Lucas Rangel vahvassa vedossa

"Se oli erittäin hyvä ottelu" – KuPS:n hattutemppumies Lucas Rangel vahvassa vedossa

Lucas Rangel nosti saldonsa jo seitsemään maaliin. (Kuva: Juha Tamminen)

Savon Sanomat Areenalla vietettiin tiistai-iltana riemukkaita keltamustia maalijuhlia.

Brasilialaishyökkääjä Lucas Rangel johti kuopiolaisten ilotulitusta kolmella hienolla osumallaan FC Lahden kukistuessa komeasti 5-1. Rangel viimeisteli pelissä tämän liigakauden viidennen, kuudennen ja seitsemännen osumansa.

Tunnin kohdalla tullut 3-1-osuma merkittiin virallisiin ottelutilastoihin ensin Lahden omana maalina, muutama tunti pelin päättymisestä maali muutettiin Rangelin nimiin ja hieno hattutemppu sai siten lopullisen virallisen sinettinsä.

- Olen erittäin onnellinen ja iloinen hyvästä joukkue-esityksestä ja siitä, että pystyin auttamaan joukkuetta voittamaan. Se oli erittäin hyvä ottelu ja tärkeätä on, että joukkue esiintyy näin myös seuraavissa peleissä, maalitykki muistuttaa.

Hän toimii kuopiolaisseuran läheisen yhteistyökumppanin Forenomin kummipelaajana ja nousi tiistaina Veikkausliigan maalintekijätilaston kakkospaikalle FC Interin Filip Valencicin kantaan, joka johtaa tilastoa yhdeksällä liigamaalillaan.

Hyökkääjä pelasi tiistai-iltana tämän kauden parhaan pelinsä ja hänet palkittiin ansaitusti kolmella IS-tähdellä sekä Irene Partasen maankuululla kalakukolla. Maalitykki on nyt kovassa fyysisessä iskussa ja kovaa maalinälkää riittää.

- Kyllä eilinen ottelu on tämän kauden paras pelini. Olen onnellinen, että pystyin auttamaan joukkuetta kolmella maalillani ja että harjoituksissa tekemämme hyvä työ näkyi pelissä. Olen nyt fyysisesti hyvässä kunnossa ja olen iloinen ja kiitollinen kaikesta siitä avusta, jota olen seuran henkilöstöltä saanut, Lucas kiittelee.


HJK-KuPS Telia 5G Areenalla lauantaina 29.6. klo 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia