AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 26.6.2019

IFK Mariehamnin Lönn: "Kun emme onnistu maalinteossa, pelistä katoaa se pieni lisä"

IFK Mariehamnin Lönn: "Kun emme onnistu maalinteossa, pelistä katoaa se pieni lisä"

Hampus Lönn harmittelee paikkojen tuhlaamista. (Kuva: Juha Tamminen)

Alkukaudesta tehokkaana esiintyneen IFK Mariehamnin vaikeudet maalinteossa jatkuivat tiistain kotiottelussa HJK:ta vastaan ja tuloksena oli lopulta 0-2-tappio.

Grönvitt-hyökkääjä Hampus Lönn näki suurimpana pulmana tällä hetkellä sen, että joukkue ei käytä paikkojaan ja sitten kun vastustaja iskee, niin uskokin alkaa horjua.

- HJK oli ehkä kokonaisuutena parempi, mutta peli oli pitkään vain 1-0 ja silloin voi aina luoda jonkun paikan ja pienellä tuurilla saada pisteen. Mutta sekä minä itse että moni muu hukkasi valitettavasti paikkansa ja silloin vaikea voittaa, Lönn mietti.

Aivan kuten cupin finaalissa reilu viikko sitten IFK oli pitkään hyvin mukana ottelussa, mutta 2-0-maali ratkaisi.

- Silloin vähän usko loppuu, pelin kääntäminen on todella vaikeaa. Emme kuitenkaan luovuta, vaan yritämme loppuun saakka.

- Viime aikoina viimeistelyn kanssa on ollut vaikeuksia. Sama oli Ilvestä vastaan. Meillä oli hyvä jakso alussa, mutta emme tehneet maalia. Tuntuu että sen myötä meiltä katoaa se pieni lisä pelistä. Kun tulosta ei synny, niin taso laskee ehkä viisi prosenttia ja se valitettavasti riittää siihen, että ote katoaa kokonaan.


IFK Mariehamn – FC Honka sunnuntaina 30.6. kello 18.30 Wiklöf Holding Arenalla. Otteluia voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: Nya Åland
Lisää uutisia