AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 25.6.2019

"Tulos jopa mairittelee meitä" - Honkavaara riemuitsi komeasta voitosta

"Tulos jopa mairittelee meitä" - Honkavaara riemuitsi komeasta voitosta

5-1-lukemat saivat "Honsun" hymyilemään aiheesta. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS juhlisti kesäkuista tiistaita komeasti kaatamalla tiistaina kotiyleisönsä edessä FC Lahden selvin 5-1-lukemin.

Sarjataulukon kärkipaikkaa jahdanneiden kuopiolaisten peli lähti vähitellen kulkemaan väkevällä tavalla ja innokas kotiyleisö pääsi herkuttelemaan hienoilla osumilla. Tiistai-illan peliesitys nousee KuPS-joukkueen tämän pelikauden parhaimpien joukkoon ja joukkue jatkaa tiivistä taisteluaan ennätystasaisen sarjan kärkisijoituksista. Hieno ilta päättyi iloisten voitonjuhlien merkeissä.

- Voittoon on aina syytä olla tyytyväinen. Hitaasti peli käynnistyi ja 3-1-maalin jälkeen peli vapautui. Me uskalsimme pelata pidempiä hyökkäyksiä ja peli selkeytyi huomattavasti. Me teimme kolme maalia erikoistilanteista, kyllä tyytyväinen pitää olla, KuPS-valmentaja Jani Honkavaara iloitsi upean voittopelin jälkeen.

Kuopiolaisten riveistä löytyi useita onnistujia maalintekijöiden lisäksi. Erikoistilannepelaaminen nousi isoon avainasemaan tiistai-illan pelissä.

- Me onnistuimme tänään hyvin ja siksi lopputulos on noin iso. Tulos jopa mairittelee meitä, me teimme kolme maalia erikoistilanteista. Erikoistilanteet kuuluvat peliin. Onnistujia oli paljon. Issa Thiaw katkoi hyvin, Lucas Rangel oli tehokas, Reuben Ayarna syttyi peliin ja Petteri Pennanen oli hyvä tänään. Luis Carlos Murillo oli liekeissä. Peli vapautui, ensimmäisellä puoliajalla me emme pelanneet ihan niin hyvin mutta paikkoja oli ja me saimme paljon pallonriistoja keskialueella, päävalmentaja totesi.

- Tyytyväinen pitää olla. Meillä oli hyvä kokonaisuus tänään ja erityisesti pelin loppu oli meiltä vakuuttava. Voittoja tarvitaan lisää, tämä ei riitä. HJK:ta vastaan meidän pitää olla tulta ja tappuraai.


HJK-KuPS Telia 5G Areenalla lauantaina 29.6. klo 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia