FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.25 // 25.6.2019

KuPS:n Honkavaara: "Kotikentällä meidän pitää olla aktiivisia ja voitonnälkäisiä"

KuPS:n Honkavaara: "Kotikentällä meidän pitää olla aktiivisia ja voitonnälkäisiä"

Jani Honkavaara johdattaa KuPS:n FC Lahtea vastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS ja FC Lahti ottavat tiistaina toisistaan mittaa Kuopion Savon Sanomat Areenalla.

FC Lahti on ollut kuopiolaisille aina erittäin luja vastustaja ja kova peli on jälleen kerran tulossa.

- Lahti on vaarallinen joukkue. Joukkueessa on vaarallisia ja tulivoimaisia pelaajia, kuten hyökkääjät Josu ja Gael Etock. Lahti on laadukas joukkue ja on pelannut tasavahvasti kaikkien vastustajiensa kanssa. Lahti on myös pallollisesti aika hyvä joukkue, KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara arvioi tiistaista vastustajaa kuopiolaisten verkkosivuilla.

Kuopiolaiset pelaavat myös vahvasti tällä hetkellä. Isänniltä vaaditaan jälleen ehjää ja hyvää kokonaisonnistumista, mikäli tiukasta kotipelistä aiotaan sarjapisteitä saavuttaa. Kotivoittoon tarvittavat ainekset ovat olemassa.

- Sarjakausi on nyt siinä vaiheessa, että meidän pitää kerätä pisteitä syksyn jatkosarjaa varten. Me emme kuitenkaan mieti sitä nyt, vaan menemme peli kerrallaan eteenpäin. Kotikentällä meidän pitää olla aktiivisia ja voitonnälkäisiä, päävalmentaja korostaa.


KuPS-FC Lahti Savon Sanomat Areenalla tiistaina 25.6. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia