AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 24.6.2019

VPS valmistautunut huolella sarjakärjen kohtaamiseen

VPS valmistautunut huolella sarjakärjen kohtaamiseen

Petri Vuorisen VPS haastaa FC Interin. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS kohtaa tiistaina Turussa Veikkausliigaa johtavan FC Interin. Vaasalaiset lähtevät otteluun hakemaan kauden avausvoittoaan ja katkaisemaan 15 voitottoman ottelun putkeaan.

VPS on päässyt valmistautumaan Interin kohtaamiseen huolella juhannuksesta huolimatta. Päävalmentaja Petri Vuorisen mukaan joukkue on iskussa.

- Valmistautuminen on ollut hieman poikkeuksellista juhannuksen takia. Perjantai ja lauantai olivat pakolliset vapaapäivät. Harjoittelimme eilen ja tänään Palosaarella luonnonnurmella. Aloitimme valmistautumisen tähän otteluun oikeastaan jo torstaina ja pelasimme harjoituksissa 11 vs 11 -peliä. Nyt olemme käyneet läpi muita asioita, Vuorinen kommentoi VPS:n verkkosivuilla.

VPS koki viime maanantaina neljännen peräkkäisen tappionsa Veikkausliigassa, kun KuPS haki pisteet Elisa Stadionilta lukemin 1-2. VPS:n esitys KuPS:ia vastaan oli yksi kauden parhaista tappiosta huolimatta. Vuorisen mukaan KuPS-ottelusta on otettavissa paljon hyviä asioita.

- Peli-ilme pitää olla koko ajan samanlainen kuin KuPS-pelissä. Maaottelutauon jälkeen sen muutoksen pitikin näkyä. Meillähän on massiivinen haaste tällä hetkellä Veikkausliigassa, joten sen pitääkin näkyä peli-ilmeessä. Muutos oli selkeä ja hyvä niin. Olimme jollain tavalla varmasti suoraviivaisempia, mutta pelissä oli muitakin asioita, mitkä tekivät siitä erilaista, Vuorinen sanoo.


FC Inter - VPS tiistaina 25.6. kello 18.30 Veritas Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia