FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.25 // 24.6.2019

​Maalitykki jättää KuPS:n haikein mielin: "Seura jättänyt minuun pysyvän jäljen"

​Maalitykki jättää KuPS:n haikein mielin: "Seura jättänyt minuun pysyvän jäljen"

Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura ja hollantilainen Fortuna Sittard ovat päässeet sopimukseen, jonka johdosta tehohyökkääjä Rasmus Karjalainen siirtyy Hollannin pääsarjaseuran riveihin.

Kuopion Palloseura saa pelaajasiirrosta siirtokorvauksen ja viime viikon maanantaina pelattu voitokas VPS-ottelu jää Karjalaisen viimeiseksi otteluksi Kuopion Palloseuran riveissä.

- Kun tein sopimuksen Kuopion Palloseuran kanssa niin molempien osapuolien yhteinen tavoite oli, että menisin pelaajana eteenpäin ja seuraava seura olisi ulkomailla. Nyt se tapahtuu ja on todella haikea fiilis lähteä Kuopiosta, sillä seura on jättänyt minuun pysyvän jäljen, Karjalainen toteaa siirrostaan Hollantiin.

- Pelaajat, valmennus ja seuran työntekijät ovat kohdelleet minua ensimmäisestä päivästä asti loistavasti ja kaikki ovat olleet kehitykseni tukena. Erityisesti haluan kiittää KuPS-kannattajia, te olette syy miksi pelaajat laittavat joka kerta 100% kentällä. Jatkakaa samaan malliin, sillä teidän avullanne tällä joukkueella on mahdollisuus tehdä tänä vuonna suuria asioita, Karjalainen ennustaa.

- Nyt on aika ottaa seuraava askel, mutta Kuopion Palloseuran otteita seuraan varmasti aina. Kiitos siis jokaiselle kupsilaiselle, on ollut suuri kunnia olla osa tätä seuraa. BANZAI!, Karjalainen iloitsee.


KuPS-FC Lahti Savon Sanomat Areenalla tiistaina 25.6. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia