FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.25 // 24.6.2019

IFK Mariehamn keskittyy omaa peliin – "Ei täysin kokonaiskuvaa HJK:n pelaamisesta"

IFK Mariehamn keskittyy omaa peliin – "Ei täysin kokonaiskuvaa HJK:n pelaamisesta"

Keaton Isaksson lähtee revanssimielellä HJK:ta vastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn on kuluneen viikon aikana pyyhkinyt mielestään pettymyksen Suomen Cupin finaalitappiostaan ja keskittyy tiistain kotiotteluun HJK:ta vastaan.

Cup on taaksejäänyttä elämää ja Grönvitt on nyt jo käynyt HJK:ta läpi ennakkoon.

- Toki näin, se on yksi Suomen parhaista joukkueista, vaikka tulokset tällä kaudella ovat olleet huonompia, IFK:n Keaton Isaksson miettii.

- Koska he ovat vaihtaneet valmentajaa, ei ole täysin kokonaiskuvaa siitä, miten HJK pelaa. Sen takia keskitymme omaan pelaamiseemme, pyrimme olemaan aktiivisia ja prässäämään korkealta. He varmaan kuitenkin pyrkivät pelaamaan hiukan samalla tavoin kuin RoPS, Isaksson viittaa HJK:n päävalmentajan Toni Koskelan aiempaan seuraan.

Joukkueet kohtasivat jo kauden alussa Helsingissä. IFK oli pitkään kiinni voitossa, mutta HJK käänsi aivan lopussa ottelun 2-1-voitokseen.

- Emme ole siitä niin paljon puhuneet, mutta uskon että se todella motivoi meitä kaikkia. Myös minua, vaikka olin loukkaantunut ja katsoin ottelun kotona. haluamme näyttää, että kyse oli vain huonosta onnesta niiden kahden lopun maalin osalta.


IFK Mariehamn-HJK Wiklöf Holding Arenalla tiistaina 25.6. klo 18. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: Nya Åland
vko.03 // 23.1.2020
vko.03 // 23.1.2020
Lisää uutisia