FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.24 // 20.6.2019

Kovia kokenut FC Hongan Jonas Levänen vieraili Veikkausliiga ja Naisten Liiga -podcastissa

Kovia kokenut FC Hongan Jonas Levänen vieraili Veikkausliiga ja Naisten Liiga -podcastissa

Veikkausliiga ja Naisten Liiga -podcastissa juhannusviikolla vieraillut Jonas Levänen kuntoutuu parhaillaan polvivammastaan. (Kuva: Christos Zavros)

FC Hongan Jonas Levänen saatetaan nähdä vielä pelikentillä tällä kaudella.

Alkanut vuosi 2019 oli Jonas Leväselle epäonninen. FC Hongan luotettava laitapuolustaja loukkaantui pahasti tammikuussa Suomen A-maajoukkueen harjoituksissa ja joutui helmikuussa leikkauspöydälle, jotta polvi tulisi kuntoon.

Levänen, 25, vieraili tällä viikolla Suplan Veikkausliiga ja Naisten Liiga -podcastissa ja kertoi, milloin hänet saatetaan nähdä taas pelikentillä. Se on mahdollista vielä tämän kauden aikana. Viime kuukaudet pakki on kuntouttanut vammaansa ahkerasti ja myöntää, että pelihalut ovat jo nyt järjettömän kovat. Mutta onko kesä tai edes alkusyksy vielä oikea aika palata viheriöille?

Ohjelman pääset kuuntelemaan alla olevan linkin kautta.

Lisää uutisia