FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.24 // 17.6.2019

​Erfan Zeneli palaa HJK:hon

​Erfan Zeneli palaa HJK:hon

Erfan Zeneli edustaa jatkossa entistä seuraansa HJK:ta. Kaudella 2018 hänet nähtiin RoPS:n paidassa. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK saa tutun pelaajan mukaan loppukaudeksi, kun Erfan Zeneli palaa Klubiin.

Laitapelaaja Zeneli on edustuskelpoinen välittömästi eli voi pelata jo keskiviikkona FC Honkaa vastaan.

– On tosi hienoa palata Klubiin ja pukea taas tuttu sinivalkoinen paita päälle, Zeneli iloitsee.

Zeneli on HJK:n oma kasvatti, joka on noussut edustusmiehistöön HJK:n akatemiajoukkueesta Klubi 04:sta jo vuonna 2005. Kaudet 2008–2010 Zeneli pelasi jälleen Klubi 04:ssa. Edustusjoukkueen vakiopelaajistossa hän oli 2010–2013. Edellisen kerran HJK:ta Zeneli edusti 2014–2015, jolloin hän palasi Klubiin Israelista. 2016 hän pelasi kauden Kazakstanissa Shatjor Karagandassa ja sieltä hän palasi Suomeen pelaten kaudet Interissä, SJK:ssa ja viimeksi RoPS:ssa.

– "Efu" on meille kaikille tuttu pelaaja ja edelleen erittäin laadukas pelaaja Veikkausliigaan lähellä vastustajan maalia sekä erikoistilanneosaamisellaan. Lisäksi Efu on edustuskelpoinen saman tien ja tuo siten meille heti vaihtoehdon lisää tällä hetkellä kapeaan loukkaantumisista kärsineeseen hyökkäysosastoon, HJK:n päävalmentaja Toni Koskela kommentoi.


HJK-FC Honka Telia 5G Areenalla keskiviikkona 19.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia