FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.23 // 16.6.2019

Vuorinen: "KuPS tietää mitä menestyminen vaatii"

Vuorinen: "KuPS tietää mitä menestyminen vaatii"

Petri Vuorinen vihjaa muutoksista Vepsun peliin. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS palaa jälleen tositoimiin maanantaina Veikkausliigan kotiottelun merkeiissä ja haussa on akuden avausvoitto.

Maanantaina Vaasaan saapuva KuPS tulee olemaan kuitenkin kova haaste Vepsulle. Kuopiolaisten esitykset Veikkausliigassa ovat ailahdelleet, mutta isolla budjetilla toimivasta joukkueesta löytyy todella paljon laadukkaita pelaajia. Kolme liigamaalia tehnyt maajoukkuehyökkääjä Rasmus Karjalainen on varmasti kuopiolaisten tunnetuin pelaaja, mutta myös kymppipaikan Petteri Pennanen ja brassihyökkääjä Rangel ovat päässeet liigassa samoihin maalilukemiin.

Puolustuspäässä vastuuta ovat tällä kaudella kantaneet erityisesti kolumbialainen Luis Carlos Murillo ja senegalilaistoppari Babacar Diallo, joka on kuitenkin VPS-ottelussa pelikiellossa.

- KuPS on tosi juoksuvoimainen joukkue, joka pystyy pelaamaan lyhyillä syötöillä ja pitkillä hyökkäyksillä. KuPS on menestynyt monta vuotta ja he tietävät, mitä se vaatii. Suht fyysinen joukkue, joka pystyy tekemään maaleja erikoistilanteista ja niiden jälkeisistä tilanteista, Vepsu-luotsi Petri Vuorinen kommentoi.

Vuorisen mukaan Vepsun on nostettava tasoaan, jotta pisteet jäävät Vaasaan maanantaina. Kentällä saatetaan myös nähdä joitain taktisia muutoksia.

- Tekemisen tason ja laadun pitää nousta. Se ei riitä, mitä olemme tehneet. Voi olla, että jotakin taktisia asioitakin muuttuu, mutta siitä on turha puhua, koska pelin pitää näyttää, että olemmeko onnistuneet viikon aikana.

- Jos jotain muutoksia on, niiden pitää näkyä katsomoon. Toivon, että peli ratkeaa kurinalaisuuteemme. Kurinalaisuus liittyy molempiin päihin ja hyökkäyspelimme pitää olla vielä parempaa ja tehokkaampaa, VPS-luotsi linjaa.


VPS-KuPS Elisa Stadionilla maanantaina 17.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

vko.48 // 5.12.2019
Lisää uutisia