FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.23 // 15.6.2019

​Valencic valinnastaan: "Vielä iloisempi olen siitä, että teimme koko joukkue hienoa työtä"

​Valencic valinnastaan: "Vielä iloisempi olen siitä, että teimme koko joukkue hienoa työtä"

Filip Valencicin alkukausi on ollut vahva. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter keräsi palkintoja toukokuussa.

Turkulaisten hyökkääjä Filip Valencic valittiin toukokuun kuukauden pelaajaksi ja Interin päävalmentaja Jose Riveiro kuukauden valmentajaksi.

Veikkausliigan pelaajien valitsema kuukauden pelaaja Valencic viimeisteli toukokuun otteluissa kolme maalia sekä antoi yhden maalisyötön. Valinta kuukauden pelaajaksi oli Valencicille jo toinen perättäinen.

– Olen tottakai iloinen, että minut valittiin toista kertaa peräkkäin kuukauden pelaajaksi, mutta vielä iloisempi olen siitä, että teimme koko joukkue hienoa työtä viime kuussa ja kasvoimme joukkueena, kommentoi Valencic valintaansa.

Toukokuun valmentajaksi valittiin Riveiro. Inter kirjasi toukokuun viidestä ottelustaan kolme voittoa, yhden tasapelin ja yhden tappion.

Valencicin ja Riveiron lisäksi kuukauden joukkueeseen nimettiin Interistä myös Mika Ojala, joka on alkukauden aikana ehtinyt viimeistelemään kolme maalia ja antamaan kuusi maaliin johtanutta syöttöä.

– Se, että minut valittiin kuukauden pelaajaksi, Mika mukaan kuukauden joukkueeseen ja Rive kuukauden valmentajaksi, kertoo siitä, että olemme menossa oikeaan suuntaan ja pyrimme jatkamaan samalla tiellä, Valencic sanoi.

Valencic ja Riveiro palkitaan Interin seuraavan kotiottelun yhteydessä tiistaina 25. kesäkuuta, jolloin Veritas Stadionille saapuu vieraaksi VPS.


KPV-FC Inter Kokkolan Keskuskentällä sunnuntaina 16.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia