FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.23 // 14.6.2019

IFK Mariehamnin Mäenpää toivoo onnistumisia Suomen Cupin finaalissa

IFK Mariehamnin Mäenpää toivoo onnistumisia Suomen Cupin finaalissa

Aapo Mäenpää on valmis Suomen Cupin finaaliin. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn taistelee historiansa toisesta Suomen Cupin voitosta viikonloppuna, kun se kohtaa lauantaisessa finaalissa Ilveksen. IFK Mariehamnin Aapo Mäenpään mukaan joukkue on otteluun hyvin valmistautunut.

Mäenpää kärsi pienestä polvivammasta, mutta on tervehtynyt pelikuntoon finaalin alla.

- Siihen tuli aika kova tälli ja se oli 2-3 päivää turvoksissa. Nyt olen kuitenkin tikissä ja päässyt harjoittelemaan, Mäenpää kertoo tilanteestaan Palloliiton verkkosivuilla.

Joukkueet kohtasivat toisensa muutama viikko sitten Veikkausliigassa ja tuolloin pisteet jaettiin. Mäenpää ennakoi tasaista ottelua tälläkin kertaa.

- Varmaan tiukka ja kova peli on tulossa. Ilves on hyvin puolustava joukkue ja sitä on vaikea voittaa. Toivottavasti tulee paljon porukkaa peliin, niin saadaan hyvä peli aikaiseksi.

Ilveksen puolustuspelaaminen on tällä kaudella todellakin toiminut hyvin, sillä Veikkausliigassa sille on onnistuttu tekemään vasta neljä maalia 10 pelissä. Mäenpään mukaan IFK:lla on kuitenkin lääkkeet Ilveksen muurin murtamiseksi.

- Olemme käyneet läpi Ilvestä ja pieniä yksittäisiä asioita heidän pelistään mitä voisimme hyödyntää. Toivottavasti onnistumme niissä.


Suomen Cupin finaali IFK Mariehamn - Ilves lauantaina 15.6. kello 16.00 Wiklöf Holding Arenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Jimillä ja Ruudussa.

Lisää uutisia