AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.23 // 13.6.2019

"Luotan että voitamme" - Ilveksen Moussa odottaa innolla cupin finaalia

"Luotan että voitamme" - Ilveksen Moussa odottaa innolla cupin finaalia

Yusif Moussa on vasta aloittelemassa ammattilaisuraansa. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilveksen nuori keskikenttäpelaaja Yusif Moussa odottaa lauantaista Suomen Cupin finaalia ja katsoo sitä kautta myös pidemmälle urallaan.

20-vuotiaan Moussan jalkapalloilijan ura on vasta alkumetreillä eikä nuorukainen vielä oikein tiedä, mihin kohtalo häntä kuljettaa.

- En kauheasti ajattele tulevaisuutta. Nyt olen Ilveksessä ja annan seuralle kaikkeni. Mikäli tekemiseni on riittävän hyvää, niin pääsen myös jalkapalloilijana eteenpäin, nuorukainen vakuuttaa.

- Se mitä tapahtuu uran jälkeen, on täysin auki. Luulen sen olevan kuitenkin jotain muuta kuin jalkapalloon liittyvää, hän yllättäen jatkaa.

Tuleva Suomen Cupin finaali on luonnollisesti myös Yusifin mielessä.

- Se tulee olemaan kova ottelu, mutta luotan että voitamme. Sitä kautta pääsemme myös ensi kaudella pelaamaan europelejä, joissa pystyy paremmin näyttämään omaa osaamistaan isommille seuroille. Seuralla on ensi kaudesta optio, jonka tietysti toivon heidän myös käyttävän, Yusif myhäilee tyytyväisenä.


Suomen Cupin finaali IFK Mariehamn - Ilves lauantaina 15.6. kello 16.00 Wiklöf Holding Arenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Jimillä ja Ruudussa.

Lisää uutisia